divendres, 9 de gener del 2009

1939-2009. SETANTA ANYS D´OBLIT.


Tot just em entrat en un nou any, des de la Comvif ens em plantejat obrir l'entitat a una major participació, i recollir noves propostes per tal d'encarar aquest 2009, quan s'acompleixen 70 anys del final de la República i del triomf de la dictadura militar sobre la democràcia.

Per tal de recordar a totes les Víctimes del Feixisme de Ripollet, i per lluitar pel ple reconeixement social i institucional dins la població de Ripollet. El proper dissabte 24 de gener a les 12 hores, convoquem a tots aquells, i aquelles que vulguin recordar-les a l'ofrena floral que farem al monument als morts de Manhausen, situat al jardí de l'Ajuntament de Ripollet (carrer Balmes). Em escollit aquest monument, car és l'únic, de moment, dedicat a víctimes del feixisme de Ripollet.

Tanmateix el proper 26 de gener a les 19,30 hores, coincidint amb la caiguda de Ripollet a mans de les tropes feixistes, celebrem al Centre Cultural de Ripollet (Rbla. Sant Jordi), la xerrada "La Republica i l'entrada dels Franquistes a Ripollet", a càrrec de l´historiador local Ramon Martos.

Mitjançant aquest blog us anirem informant de les properes reunions que celebrem, així com els actes i accions que acordem dur a terme en els propers mesos.